Fly Away
Home About Stuffs twitter Follow Dash

Allah's servant


" I just wanna fly away with my friend from all the haters for a long time "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

2 days mean eveything.
Monday, 11 November 2013 • 12:42 am • 0 comments




haiii Assalamualaikummm... jyeah! 

2 hari ku menghilang .. instagram tak on .. twitter tak onl puih :p 

haha sabtu ahad yang lepas.. kursus kepimpinan prs dan slad telah diadakan di bagan lalang sepang.

memang best gila dengan fasi2 yang sporting.. dan gempak2 punyaaa...


ni otw punya cerita.. lol 


ni nak selfcam sikit.


syok sendiri punya cerita..


no caption.


HAHAHAHAH..


ni yang tak boleh bla nya.. aku habis awal jalan sambil pegang tali.. then abang fasi tu suruh bukak ikatan tu..boleh kacau orang.. apa lagi.. aku nampak anis.. terus kacau dia sepanjang masa. yang ada sorang abang ni..ada dahan banyak daun2 kecik tu letak kat depan anis.. anis terus menjerit takut aku dengan abng fasi tu gelak tak berbunyi. hahaha 


then nampak baju belang UZMA! hahah apa lagi dua orang ni je mangsa yang aku kenai.. hahahah!

and dah nak balik dah..gambar2 aktiviti2 kat post lain eh? bye2.. :) 






0 Comments:


|