Fly Away
Home About Stuffs twitter Follow Dash

Allah's servant


" I just wanna fly away with my friend from all the haters for a long time "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

2014 :'D
Wednesday, 29 January 2014 • 9:33 pm • 0 comments




Assalamualaikum..~~ Masya Allah dah lama jugak tak on blog berhabuk ni haaa Uhuks~*gedik lah kau* 

hahaha.. so tahun lepas banyak bergambar.. well~ last year..bebudak vokay..bebudak teknik..~

so first of all sorry kalau lambat upload kengkawan ku :')) hahaha.. welll busy tho sejak masuk form4 ni.. -..-
okay2 lupakan.. aku ada buat ala2 "movie" tapi line jeles angat.. so aku upload gambar je .. dan aku upload
on the way nak turun kedai okay? so masa akan datang aku akan upload time kita kat padang sekolah. haha..


okay for the public people.. dalam bulan satu.. well form 4 masing2 dah buat haluan masing.. I mean pi vokay..pi tkenik.. fefaham jela kan? kena berpisah dengan kawan2..

hm apakan daya.. perancangan Allah.. :)) so last day with Izaura.. habis je sekolah kitorang stay.. mesti korang akan cakap "apa cer lepak dekat sekolah"

memandangkan kami masih bawah umur memang nak ke KL ke Rawang ke memang "senang" susah. and nak pi sabtu ahad pun..Izaura pergi shopping persediaan ke sekolah baru dia.. kami tetapkan tarikh bila eh? tak ingat :3 dalam seminggu lepas kot laaa. dua minggu before raya cina.. haha..so ni kira sesi #Throwback la :)) hahaha.. lupakan.. 


ini perjalanan gituhhh.. 


so as photographer *poyos la kau nak speaking*..memang candid orang sekeliling memang tak boleh dilepaskan.


hahaahaha hashtag TakTahuNakLetakCaptionApa


tulah.. aku dah suruh senyum nak tangkap gambar.. tak nak.. haaa aku upload gambar candid.. komer sendiri faham en.. candid betapa cantiknya seseorang tu.. :)) 


ini budak lelaki.. hahaha seriously tatau nak letak caption apa ._.



okay ni lia..dia pindah keyel budak Keyel lepas ni ;'D 

so bersambung gambar lain.. aahh ! wa malas nak upload gambar lain la.. line ppft :)) 







0 Comments:


|