Fly Away
Home About Stuffs twitter Follow Dash

Allah's servant


" I just wanna fly away with my friend from all the haters for a long time "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

new looks!
Thursday, 10 July 2014 • 1:51 am • 0 comments




Assalamualaikum! hai dah lama tak berblogggggeeeggginnnggg kat sini.hahaha 
k tak lawak.lol syafiqah kau update pun siapa je nak baca.btw just nak bagi tahu blog dah berubah wajah ke blogskin.dulu tak pakai blogskin sekarang dah pakai.sebab you know busy busy next year SPM .Allahuakbar.saudara kita di gaza doakan lah untuk mereka.meeka tu siapa? saudara kita.it's like our family tho! 

marilah kita doakan saudara-saudara kita.kita tak mampu nak pergi ke sana tolong sekali.tapi kita boleh doakan untuk mereka.boikot barangan israel.Insya Allah Allah tolong :'D 
nah! I've credit my 
page moh ler mengelike *lol siapa cikgu BM kau ni syafiqah.jangan malu kan cikgu kau*
twitter yuk!


0 Comments: